Sinds kort is er in Nieuwkoop in het winkelcentrum Kennedyplein een nieuwe wellness shop geopend. Sun and Beautybar is een nieuw concept in deze regio. Diverse Ergoline zonnebanken, een nagelstudio, visagie en browbehandelingen zijn een greep uit de aangeboden diensten. En het mooie is, je kan het allemaal boeken, reserveren en betalen door middel van een app op je telefoon. Wanneer het jou uitkomt. De openingstijden zijn ruim, 7 dagen per week geopend, dat maakt dat je op bijna elk gewenst tijdstip terecht kan zonder wachttijden.

Volgens Jules van Kampen (eigenaar van de zonnestudio en schoonheidssalon) is dit het niet, er kan nog meer bij. Er is ruimte voor een Pedicure en / of wellicht iets anders wat binnen het concept past. Van Kampen runt het samen met twee dames, Naomi Versteege & Nikita de Waal, beide staan voor u klaar met ieder hun eigen expertise. Klantvriendelijk & professioneel staat hoog in het vaandel.

De Sun & Beautybar heeft het aanbod bedrijven in Nieuwkoop op het Kennedyplein nog completer gemaakt dan wat het al was. Boven de Gall&Gall & Keurslager van Wijk in het oude pand van de twee jaar geleden verhuisde Hypotheekshop. Maakt dit alles je nieuwsgierig, ga dan langs en vraag om een rondleiding of informatie.

Scan de QR code of bel via 0172-577504