Op woensdag 20 maart is de nieuw website van luc4me live gegaan. De betonnen banken specialist uit Woerdense Verlaat is de afgelopen maanden bezig geweest met een flinke update van de huidige website. De nieuwe luc4me website is met name en stuk duidelijker, frisser en overzichtelijker.

De nieuwe webiste van luc4me is te bezoeken op hetzelfde website adres, maar is een compleet nieuw jasje gestoken. De herkenbare roze en donkerblauwe luc4me-accenten zijn op verschillende manieren door de nieuwe site heen geweven. Opvallend is de flinke vernieuwing in de navigatie van de website: als bezoeker van de website kun je nu eenvoudig een betonnen meubel selecteren en vervolgens aangeven wat voor bewerking er plaats dient te vinden.

Lees ook: Albert Heijn deelt video van lege winkel vlak voor verbouwing

Dat het tijd was voor een nieuwe site, blijkt uit een e-mail over de vernieuwde website: “Om ons groeiende assortiment en alle mogelijkheden helder op een rij te zetten, is de website geheel vernieuwd.“, aldus Marcia Bodt, eigenaresse van luc4me. De website is in samenwerking met Enflow uit Alphen aan den Rijn ontwikkeld.