Nieuwe bijzondere betonnen banken op het Kennedyplein

nieuwe banken op het kennedyplein luc4me

De McKay, een betonnen bank van luc4me op het Kennedyplein © luc4me

Er zijn nieuwe banken geplaatst op het Kennedyplein. Het gaat om betonnen banken van luc4me, model McKay om precies te zijn. Drie van deze bijzondere betonnen banken zijn vandaag geplaatst op het Kennedyplein.

Even lekker zitten op het Kennedyplein tussen de dagelijks boodschapjes door? Dat kan vanaf nu op een McKay, een betonnen bank van luc4me uit Woerdense Verlaat. Vandaag zijn er drie van deze betonnen banken op het plein in Nieuwkoop geplaatst: twee voor de ingang van de Etos en de Primera en één voor het pand van viswinkel Fizzi Nieuwkoop.

Lees ook: luc4me uit Woerdense Verlaat bestaat 5 jaar

De McKay is een handzame bank die twee materialen samenbrengt in een stoere en strakke combinatie: hout en beton.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?