Nieuw in Nieuwkoop: Food Delivery concept La Grilla

la grilla nieuwkoop

Foto: Ter illustratie, © Pixabay

Oliva Nieuwkoop breidt uit met La Grilla, een nieuw ‘Food Delivery concept’. Er is geen sprake van een restaurant om plaats te nemen of gerechten af te halen: La Grilla bezorgt alleen maaltijden op bestelling. Het assortiment bestaat uit een ruim assortiment aan urban street food: van diverse burgers en pasta’s tot salades en spareribs. 

Het aantal cafetaria’s in Nieuwkoop wordt uitgebreid met een nieuwe bezorgdienst. La Grilla is een nieuw Food Delivery concept wat in samenwerking met Oliva Nieuwkoop gerealiseerd is. De gloednieuwe keuken is te vinden op het industrieterrein. “Voorzien van alle gemakken en apparatuur om de lekkerste urban street food gerechten aan jullie voor te schotelen”, aldus La Grilla op een promotieflyer.

Lees ook: Oliebollenkraam Ter Aar vanaf zaterdag 19 oktober weer bij Intratuin

Het menu van La Grilla Nieuwkoop bestaat uit een ruim assortiment aan urban street food. Zo heeft men keuze uit 12 verschillende soorten hamburgers, 5 soorten salades en 7 verschillende pasta’s. Er wordt bezorgd vanaf € 15,- en is in Nieuwkoop gratis. Buiten Nieuwkoop rekent La Grilla een bedrag van € 2,50.

Bestellingen kunnen telefonisch doorgegeven worden via telefoonnummer 0172-204050 of via de La Grilla app. Het delivery concept is dagelijks geopend van 16.30 tot 21.00 uur.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?