Nieuw: Familieberichten op De Nieuwkoper

Wil jij weten welke inwoners van gemeente Nieuwkoop kersverse ouders zijn geworden, wie gaan trouwen, net zijn getrouwd, een huwelijksjubileum vieren, of welke familie een dierbare heeft verloren? Je vindt het binnenkort allemaal op De Nieuwkoper.

‘De Nieuwkoper Familiepagina’ is een online platform waar je jouw persoonlijke nieuws kunt delen en waarop, en dit is het fijne eraan en maakt het laagdrempelig, anderen kunnen reageren. Een condoleance vanwege een verdrietig verlies, een felicitatie voor de geboorte van jouw kindje of een gelukswens voor jullie trouwdag of je verjaardag.

Dus wil je aan de lezers van De Nieuwkoper – waarmee je een flink deel van de inwoners van gemeente Nieuwoop bereikt – laten weten dat jij (groot)vader of (groot)moeder bent geworden, je in het huwelijksbootje stapt, je vrouw Sara ziet, je ouders hun 50-jarig huwelijk vieren of een dierbare overleden is. Lever dan jouw persoonlijke bericht aan.

Eigen pagina

Je familiebericht krijgt een eigen plekje op nieuwkoper.nl, zodat mensen hun felicitatie of hun condoleances kunnen overbrengen via een reactie. Voor een vreugdevol momentje of een stukje troost.

Ga naar de Familiepagina en lever jouw berichten aan. Dit is stukken goedkoper dan in de krant en, als je dit wilt, plaatsen we jouw nieuwtje ook nog (gratis) op onze Facebookpagina waardoor je nóg meer mensen bereikt.

Actie

De eerste vijf lezers die een familiebericht aanleveren, geven wij een gratis plaatsing. 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?