Partnercontent

Per 1 mei is er weer een nieuwe expositie te zien in onze fysiotherapiepraktijken in Nieuwkoop en Ter Aar.

De nieuwe expositie bestaat uit de schilderijen van Wim Pauw en is wederom een speciale editie omdat deze zowel op de Vijverhof in Nieuwkoop als in het gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar te zien is. Ook deze keer zullen de werken over een maand of 3 van locatie wisselen.

Wim Pauw, geboren in 1962, is na zijn grafische opleiding ruim 20 jaar werkzaam in het grafische vak. Als schilder is hij autodidact. Met zijn grafische achtergrond en oog voor detail weet hij zijn onderwerpen precies en natuurgetrouw weer te geven. Hij werkt bij voorkeur met acrylverf op canvas. Tijdens een intensief langdurig proces werkt hij net zo lang aan een doek tot hij tevreden is met het resultaat.

De onderwerpen van Wim variëren van Formule-1 tot dierportretten. Zijn interesse in de auto- en motorsport inspireerde hem tot het maken van schilderijen met Formule-1 auto’s maar ook van bekende motorcoureurs als Valentino Rossi. De laatste jaren maakt hij ook dierportretten in opdracht.

Heb je interesse in een schilderij of wil je een leuk portret van je huisdier laten maken? Kijk voor meer informatie op www.wipainting.nl

Uiteraard bent u van harte welkom om even binnen te lopen in Nieuwkoop of Ter Aar en te genieten van deze prachtige exposities.

Wilt u meer weten over deze expositie of heeft u een andere vraag? Neem dan via onderstaande informatie contact op met ProMove, bewegen & gezondheid.

– Telefoonnummer 0172-575261
– E-mail naar info@promove.nu
– WhatsApp bericht naar 06-57821791.
– Meer informatie kunt u ook vinden op www.promove.nu