Vandaag een een zomers lunchgerecht: Naan met perzik (en een beetje balsamicocrème)

Ingrediënten (voor 2 personen)
2 verse perziken (blik mag ook, maar is niet aan te bevelen)
1 bolletje mozarella
2 naanbroden (tegenwoordig bij de supermarkt verkrijgbaar)
olijfolie
2 takjes basilicum ter garnering
1 el balsamicocrème
zout en peper

Bereiden
Snijdt de mozarella en de perziken in dunne plakjes.
Leg het brood op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.
Verdeel de plakjes perzik en mozarella over het brood.
Verwarm het geheel vijf minuten in een voorverwarmde oven (180 graden).
Garneer vervolgens met de takjes basilicum en de balsamicocrème.
Tot slot peper en zout naar smaak toevoegen.

Voor degenen die er een toepasselijk wjjntje bij willen drinken, het is per slot van rekening nog weekend: wij adviseren een droge of zoete wijn van Jurancon. Deze accentueert de zomerse smaak van de perzik.

Smakelijk!