MijnTafel opent zaterdag 3 augustus haar deuren

mijntafel opening zaterdag 3 augustus

Foto: Pui van MijnTafel aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop. © R.Tigchelaar

Zaterdag 3 augustus is het zover: MijnTafel opent haar deuren van de splinternieuwe winkel aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop. Na een lange periode van verbouwen en inrichten kan er vanaf dit weekend gesnuffeld worden tussen zelfgemaakte, nieuwe en tweedehands producten van lokale ondernemers en particulieren.

Bij MijnTafel Nieuwkoop hebben al diverse lokale ondernemers en particulieren verschillende tafels ingericht met mooie, leuke en verassende producten. Het concept van MijnTafel komt uit Finland: particulieren kunnen voor een bepaalde tijd een tafel huren in de winkel en daar producten op aanbieden, zonder zelf in de winkel te hoeven staan.

Lees ook: MijnTafel winkel binnenkort te vinden in Nieuwkoop

De unieke winkel aan de Dorpsstraat 77 opent vanaf 10.00 uur haar deuren! “Enthousiaste lokale ondernemers en particulieren hebben hun tafels bij ons ingericht met zelfgemaakte, nieuwe en goede tweedehands producten. Kom snuffelen tussen heel veel verschillende mooie, leuke en ook verrassende producten. De koffie staat vanaf 10.00 uur klaar aan de Dorpsstraat 77 (oude Hema-pand), tot zaterdag“, aldus MijnTafel op social media.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?