Maart in Woerdense Verlaat: Survivaltocht, koekjes bakken en sportdagen

 

De Dorpsraad van Woerdense Verlaat en YOFI verzorgen samen drie activiteiten in het thema Gezondheid. Loop jij met jouw gezin de #survivaltocht door Woerdense Verlaat? Of meld jij je aan voor het koekjesbakken of voor de twee sportdagen? Deelnemen is gratis.

De maand maart staat in het teken van leuke activiteiten voor de jeugd (en ouderen) in Woerdense Verlaat. Een overzicht met de activiteiten in deze kern:

Survivaltocht voor het hele gezin. Met het eigen gezin ga je op stap in Woerdense Verlaat waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van het dorp.  Je start aan de Westveensekade 1 en komt uiteindelijk bij de Grechtkade 10. Neem pen en paper mee, want onderweg kom je vragen tegen. Mail je na de tocht de goede antwoorden naar de organisatie, dan maak je kans op een prijs. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, je kunt je naar het startpunt begeven en daarvandaan starten. Bordjes langs de route wijzen de weg.

Een andere activiteit staat in het teken van de ander: Koekjes bakken voor eenzame ouderen. Via het aanmeldformulier onderaan dit bericht kun je je aanmelden. Je ontvangt vervolgens thuis alle ingrediënten en een uitleg om de koekjes af te bakken. De organisatie koppelt je aan een oudere.

Verder zijn er twee sportdagen op het terrein van VV Sportief op zaterdag 6 en zaterdag 13 maart van 10:00 tot 15:30 uur. Een professionele trainer begeleidt deze sportdagen. Aanmelden kan met het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Aanmelden

Het koekjesbakken en de twee sportdagen zijn uitsluitend voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud uit Woerdense Verlaat. Aan alle drie de activiteiten kun je gratis deelnemen. Meedoen? Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen.  De organisatie neemt vervolgens contact met je op.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?