Op 10 oktober bestaat !Triggr tien jaar, een goede reden voor een leuke en gezellige feestweek met tien verschillende activiteiten voor zowel jong als oud.
Eén van deze activiteiten is de luciferdooskunst waar iedereen aan mee kan doen.

De bedoeling is om de twee delen van een doosje dat de deelnemers van !Triggr krijgen te versieren met als thema ‘Tien jaar !Triggr’. Alle versierde doosjes worden op een grote houten plaat,bevestigd zodat het een vrolijk geheel wordt. Deze plaat wordt op zondag 13 oktober tijdens de jubileumborrel onthuld.
Eigenlijk worden er helemaal geen luciferdoosjes gebruikt, de doosjes die worden uitgedeeld zijn namelijk vierkant maar een kniesoor die daar op let,
Bij !Triggr kan men een doosje (5×5) cm ophalen en naar eigen idee versieren. Beide delen mogen gebruikt worden. Namens !Triggr het dringende verzoek om alleen de door hun verstrekte doosjes te gebruiken.
De foto boven dit artikel laat zien hoe het bord eruit kan komen te zien

Geïnteresseerden die als grote groep aan het jubileumproject willen meedoen wordt verzocht om voor het ophalen van de doosjes eerst even een afspraak te maken via info@triggr.nu of 0623071268.