Betonnen banken specialist luc4me bestaat 5 jaar. Het bedrijf uit Woerdense Verlaat begon vijf jaar geleden met één betonnen bank, maar is inmiddels uitgegroeid tot aanbieder van diverse betonnen meubelstukken in opvallende uitvoeringen en met bijzondere bewerkingen.

Het begon allemaal vijf jaar geleden met één betonnen bank. Al snel werd er de mogelijkheid geboden voor verschillende typen bewerkingen: van een graffiti kunstwerk tot een compleet gemozaiëkte variant. Kort daarna introduceerde luc4me ook een bank met twee leuningen, een betonnen stoel en zelfs een Chesterfield van beton.

Lees ook: Nieuwe website voor luc4me uit Woerdense Verlaat

Met het vijfjarig bestaan heeft luc4me ook een splinternieuwe website gelanceerd: “Deze website zorgt weer voor een duidelijk beeld van de mogelijkheden: Om onze producten zo helder mogelijk weer te geven, kozen we ervoor onze website geheel te vernieuwen. De nieuwe website geeft een overzichtelijk beeld van al onze standaardproducten en de opties wat betreft de bewerking“, aldus luc4me.

Intussen zijn de banken van luc4me al door het hele land te vinden en heeft het bedrijf diverse projecten gerealiseerd met verschillende organisaties. Een opvallende verandering is de naamgeving van de meubels. Er is gekozen voor Schotse  benamingen.