Beeld: Koda bij de kerstboom. © Dierenspeciaalzaak Rijnbeek

Niemand minder dan Koda van Dierenspeciaalzaak Rijnbeek deelt een kerstwens op social media. De viervoeter is blij dat onze premier geen  corona-regels heeft aangekondigd voor de maximale hoeveelheid dieren in huis. Ook kijkt de bekendste hond van Nieuwkoop uit naar volgend jaar om weer heel veel leuke dingen te kunnen doen.

“Lieve viervoetervriendjes, ik – en natuurlijk alle andere van de winkel – wensen jullie een hele fijne gezonde kerst! Gelukkig maar dat Rutte niets heeft gezegd over hoeveel dieren je in huis mag hebben! Dus wij kunnen lekker door feesten als echte feestbeesten! En hou je baasjes in de gaten hoor! Als we met zijn alle ons best doen kunnen we volgend jaar weer heeeeel veel leuke dingen doen!”, meldt Koda van Dierenspeciaal Rijnbeek.

ZIE OOK

VIDEO: Verenigde Ondernemers Nieuwkoop komt met kerstgroet

De viervoeter geeft in zijn kerstwens nog wat extra tips: “Niet al te veel kalkoen en kip pikken van de tafel, woef! Ennn woeef, nog een tip! Die leuke gekleurde dingen onder die gekke versierde boom in de kamer. Daar zitten dus leuke dingen in! Maar snap niet dat ik er niet mee mag spelen en open maken. Ik moet nog even wachten zeggen ze. Dus ik ben heel erg benieuwd!”.