Terwijl de lente ook in Nieuwkoop voorizichtig haar intrede doet, zijn de winkeliers in het centrum inmiddels helemaal klaar voor Pasen. De winkels zijn toepasselijk versierd en hebben alles in huis om van de paasdagen één groot feest te maken. Of het nu gaat om het samenstellen van een paasbrunch of het vinden van de perfecte paasoutfit; het kan allemaal in het Hart van Nieuwkoop.

Speciaal voor de kinderen is er een kleurplatenwedstrijd waarmee in verschillende leeftijdscategorieën leuke prijzen te winnen zijn met als hoofdprijs een mega groot chocolade ei.. De speciale ‘paasplaten’ kunnen gratis afgehaald worden bij de winkels en restaurants in het Hart van Nieuwkoop. Inleveren van de kunstwerken kan bij Albert Heijn en Dierenspeciaalzaak Rijnbeek. Wel graag uiterlijk donderdag 28 maart, 18.00 uur zodat de volgende dag de uitslag bekend gemaakt kan worden.

Koop ook met Pasen lokaal: hiermee worden niet alleen de plaatselijke ondernemers gesteund maar men draagt tevens bij aan de levendigheid en saamhorigheid in Nieuwkoop.