Kinderbijbelclub organiseert kerstfeest in speeltuin De Zudde

kerstfeest speeltuin de zudde

Ter illustratie, © Pixabay/Julia8389

Speciaal voor kinderen organiseert Kinderbijbelclub Nieuwkoop een kerstfeest in speeltuin De Zudde. Er wordt een kerstverhaal voorgelezen, geknutseld en gezongen. Het kerstfeest in de speeltuin in Nieuwkoop vindt op twee momenten plaats: woensdagmiddag 11 december en vrijdagavond 13 december. De toegang is gratis voor alle kinderen vanaf 6 jaar.

Op woensdagmiddag vindt het kerstfeest in de Nieuwkoopse speeltuin plaats van 14.00 tot 16.00 uur. Kinderen zullen samen luisteren naar een kerstverhaal, een kerstlantaarntje maken en zingen. Ook kunnen kinderen buitenspelen in de speeltuin.

Lees ook: Volop kerstworkshops bij Intratuin Ter Aar

Twee dagen later – op vrijdagavond 13 december – vindt het kerstfeest plaats van 19.00 tot 20.30 uur. Ook hier wordt een kerstverhaal voorgelezen. Daarbij kunnen kinderen genieten van warme chocolademelk, zullen er kerstliederen gezongen worden en worden er cupcakes gemaakt. De avond wordt geëindigd met een spannend winterverhaal.

Hoewel de toegang voor kinderen vanaf 6 jaar gratis is, vraagt de organisatie aanwezigen van te voren aan te melden. Dit kan via e-mailadres kbcnieuwkoop@hotmail.com of door te bellen naar 0657991816 (Jonneke) of 0681643619 (Josien).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?