Keurslager Van Wijk biedt verschillende mogelijkheden voor barbecues in Nieuwkoop

barbecue keurslager van wijk nieuwkoop

Beeld: © Keurslager Van Wijk

Iedereen kent keurslager Van Wijk op het Kennedyplein en de kwaliteit van haar vlees. Echter weet lang niet iedereen dat de Nieuwkoopse keurslager ook diverse barbecue mogelijkheden biedt. Zo kan Van Wijk een barbecue verzorgen met grote stukken vlees of hele kippen. Sterker nog: er kan zelfs een passend menu samengesteld worden.

Door de versoepelingen van de corona-maatregelen kunnen we weer rustig denken aan een barbecue met vrienden of familie. “Mits we afstand bewaren en de zomer is begonnen”, adviseert de keurslager op social media. De keurslager op het Kennedyplein in Nieuwkoop laat weten dat dat er meer mogelijk is dan enkel een traditionele hamburger: “Wij kunnen ook voor u een barbecue verzorgen met grote stukken vlees zoals pichana, côte de boeuf, bavette, rollade of hele kippen”.

ZIE OOK

Barbecuepakket als alternatief voor De Smaak van Nieuwkoop

De mogelijkheden zijn onder andere te bekijken in de barbecuefolder van keurslager Van Wijk, die hier te bekijken is op de website.  Liever een passend menu samen laten stellen? Ook dat doet de keurslager graag: er kan naar de mogelijkheden gevraagd worden in de slagerij.

De Smaak van Nieuwkoop
Dit jaar gaat het barbecue-evenement De Smaak van Nieuwkoop niet door, wat te lezen was deze krant. Echter heeft de organisator – Grand Café De Steupel haar handen ineen geslagen met keurslager Van Wijk en tuincentrum Osdorp. Hoewel er geen evenement worden er toch een smakelijk alternatief geboden: de keurslager heeft barbecuepakketten samengesteld die besteld kunnen worden tot en met 8 juli via info@grandcafedesteupel.nl of 06-15460433.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?