Kerstshow Intratuin Ter Aar vandaag officieel geopend

intratuin kerstshow

Het is zover: de jaarlijkse kerstshow van Intratuin Ter Aar is vandaag officieel geopend. Een groot gedeelte van de het tuincentrum is omgetoverd tot een kerstwalhalla. Klanten kunnen er van alles vinden: van complete kerstbomen tot kleine sleutelhangers.

Vanmorgen vond er een officieel moment plaats: de Intratuin Ter Aar kerstshow werd officieel geopend. “Hou jij van kerstsfeer in huis en ben je altijd op zoek naar leuke, originele kerstartikelen? Kom dan snel kerstshoppen, want nú is alles nog volop leverbaar!”, meldt Intratuin Ter Aar enthousiast bij haar aankondiging.

ZIE OOK

Oliebollenkraam Ter Aar vanaf 2 oktober weer voor de Intratuin

Corona
Intratuin Ter Aar verzoekt klanten om tijdens een bezoekje aan het tuincentrum de richtlijnen vanuit het RIVM te volgen: “Wij verzoeken je vriendelijk om tijdens het shoppen zowel de door ons ingevoerde maatregelen als de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de overheid te respecteren”, aldus Intratuin.

Oliebollen
Ook de oliebollenkraam is weer te vinden bij de ingang van het Ter Aarse tuincentrum. Een oliebolletje nuttigen voor de kraam is niet meer toegestaan, maar afhalen is gewoon mogelijk. 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?