Foto: Ter illustratie, Pixabay

Restaurant Tijsterman in Nieuwkoop organiseert op eerste en tweede kerstdag een brunchbuffet en een dinerbuffet. Als afsluiting van de middagen of avonden presenteert het restaurant op beide dagen een ‘spectaculair’ dessertbuffet: er wordt afgesloten met vuurwerk.

Op eerste en tweede kerstdag kan men van 12.00 tot 15.00 uur genieten van een heerlijke kerstbrunch. Van 16.30 tot 17.00 uur organiseert het restaurant in Nieuwkoop een heerlijk kerstdiner. Zowel de brunch als het diner worden geserveerd in buffetstijl.

Voor de kerstbrunch betaalt men € 35,- per persoon en voor het diner € 45,- per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen voor de brunch € 17,50 en voor het diner € 22,50 per persoon.

Lees ook: Intratuin deelt hartverwarmende kerstcommercial

Zowel de middag als avond worden op beide dagen spectaculair afgesloten: “Met trots presenteren we als afsluiting van uw mooie middag of avond een spectaculair dessertbuffet. De lichten worden gedoofd, de muziek gaat iets harder, bent u er klaar voor? Wij wel, deze heerlijke dag wordt afgesloten met vuurwerk! En wij presenteren het heerlijke dessertbuffet voor u“, aldus Restaurant Tijsterman.

Op de website van Restaurant Tijsterman is meer informatie te vinden kan gereserveerd worden.