In samenwerking met De Viergangruiters organiseert de GoededoelendagNieuwkoop op 26 mei een evenementendag met als hoogtepunt ‘Kak in je vak’, dit is het equivalent van welbekende koeschijten maar dan met een paard.

De bovenbak van De Viergangruiters zal worden opgedeeld in vakken. Men kan voor € 3,00 een vak claimen. Hoe meer vakken er ‘verkocht’ zijn, des te hoger het te winnen geldbedrag.
Op enig moment zal het paard dat daartoe speciaal in de bak is gelaten zijn of haar behoefte doen en dan wordt het spannend: in welk vak komt de paardenpoep terecht?
Een deel van de opbrengst van de actiedag zal gedoneerd worden aan de Hospicegroep Nieuwkoop. Een ander gedeelte gaat naar het jaarlijkse kamp van De Viergangruiters.

​Er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor één of meerdere vakken, deze kunnen opgevraagd worden via activiteitenviergangruiters@hotmail.com óf via www.goededoelendagnieuwkoop.nl

Het paard zal om 14.00 uur in de bak gelaten worden, voorafgaand hieraan is er een fietspuzzeltocht met een hapje en drankje bij terugkomst en een aantal activiteiten voor jong en oud.

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de website van de goededoelendagnieuwkoop welke regelmatig wordt bijgewerkt.