Jumbo Nieuwkoop verkoopt kerstoutfit voor Santa Run Nieuwkoop

santa run jumbo nieuwkoop

Foto: Bij Jumbo Nieuwkoop kan een kerstoutfit gekocht worden voor de Santa Run. © Van Vliet

Zaterdag 21 december vindt er een Santa Run plaats in Nieuwkoop. Om deel te nemen aan dit unieke hardloopevenement in kerstoutfit, dient men zich in te schrijven. Ook bij Jumbo Nieuwkoop kun je nu terecht voor een ‘Santa Pak’. Zowel voor kinderen als volwassenen biedt de supermarkt een geschikte outfit aan.

Om deel te kunnen nemen aan de Santa Run, is een kerstoutfit een vereiste. Er kan niet alleen online ingeschreven worden, ook bij Jumbo Nieuwkoop kan men een kerstoutfit bemachtigen voor dit unieke hardloopevenement in hartje Nieuwkoop.

Op dit moment hanteert Jumbo Nieuwkoop voorverkoop prijzen: een pak voor volwassenen – met baard – kost tijdelijk € 10. Kinderen hebben keuze uit een pak of een jurk, die beiden aangeboden worden voor € 7,50.  Na de voorverkoop betalen volwassenen € 12,50 en kinderen € 7,50 per outfit.

Lees ook: Voor het allereerst in Nieuwkoop: Santa Run Nieuwkoop

Eerder was in deze krant te lezen dat binnenkort in Nieuwkoop een Santa Run plaats zal vinden. Tijdens deze loop rennen deelnemers in kerstoutfit een parcours voor het goede doel. Santa Run Nieuwkoop steunt twee goede doelen: de Nierstichting  en vervanging van het kleine oefenveld voor de jeugd van Hockeyclub Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?