Nieuwkoopse Julia (20) start nieuwe damesboutique in Nieuwkoop: Juulzz

De winkel van Juulzz

Juulzz is gevestigd in hetzelfde pand als Enjoy and Live. © J. de Groot

Er is een nieuwe winkel aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop te vinden: damesboutique Juulzz. Juulzz is gestart door Julia de Groot (20) uit Nieuwkoop. Na haar opleidingen tot professionele danseres en vastgoed styliste succesvol te hebben afgerond, verwezenlijkt ze nu ook naar droom: het starten van een eigen boutique. Juulzz is gevestigd naast Enjoy and Live, een babyspeciaalzaak. 

Het aantal winkels in Nieuwkoop wordt uitgebreid met een damesboutique. Bij Juulzz kan men terecht voor kleding voor volwassenen en jong-volwassenen. Het assortiment bestaat uit verschillende merken, waaronder C&S, forever friday en Loavies. Met name Loavies maakt shoppen bij Juulzz interessant: “De meeste kleding vindt je normaal gesproken alleen online en zeker Loavies vind je nog bijna niet in winkels. Nu is het mogelijk om zonder verzendkosten mooie kleding te zien, te voelen, te passen en je te laten adviseren“,  laat Julia de Groot weten. Naast kleding kan men er ook terecht voor tassen, riemen, schoenen, sieraden en verschillende mode accessoires.

Lees ook: Column: Sinterklaas, koop lokaal uw cadeaus!

Juulzz is gevestigd naast Enjoy and Live, de babyspeciaalzaak van haar zus Lisa. Hierdoor heeft Julia naast het runnen van Juulzz ook tijd om een aantal dagen te werken als danseres en haar haar eigen vastgoed styliste bedrijf op te zetten. Op dagen dat Julia er niet is, runt haar zus Lisa de boutique: “Ik besef dat ik in een hele luxe positie verkeer. Juulzz is tijdens de dagen dat ik er niet ben in hele goede handen. Lisa maakt het voor mij mogelijk om alles wat ik leuk vind te kunnen doen”, aldus de Groot.

Juulzz en Enjoy and Live zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 95 en 97 in Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?