Foto: Ter illustratie, © Pixabay

De Kerstsamenzang vindt dit jaar op maandagavond 16 december plaats in het restaurant van Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Iedereen is van harte welkom in het restaurant om te komen luisteren, maar ook om mee te zingen. Ook dit jaar zijn koor Spirit en Muziekvereniging Eensgezind van de partij. De zaal is open vanaf 19.15 uur.

Om 19.40 uur begint de samenzang in Theater Kaleidoskoop, wat elk jaar georganiseerd wordt door de Gemeenschap van Kerken. Het belooft een sfeervolle avond met zang en muziek te worden: “Het wordt een mooie avond waarbij kerstgedachten en traditionele meezing-kerstliederen zoals Komt allen tezamen, Stille nacht en Gloria worden afgewisseld met eigentijdse kerstmuziek zoals Rudolph, The first Noël en White Christmas”, meldt de organisatie aan de Nieuwkoper.

Lees ook: De Bende van Eliënde treedt op 14 december op in Theater Kaleidoskoop

Net als vorig jaar zullen koor Spirit en Muziekvereniging Eensgezind de avond muzikaal begeleiden. Na afloop van de Kerstsamenzang is er gelegenheid om een glaasje glühwein of warme chocolade melk met elkaar te drinken, om daarmee alvast in de sfeer te komen van de feestdagen.