De kerstshow wordt vroegtijdig afgebroken. © Intratuin Ter Aar.

Intratuin Ter Aar heeft haar kerstshow vroegtijdig afgebroken. De kerstshow was dit jaar nog nooit zo vroeg klaar, maar ook nog nooit zo snel weer afgebroken. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de winkel alvast weer klaar te maken voor het voorjaar.

“Wat een gek jaar, nog nooit eerder was onze kerstshow zo vroeg klaar, maar ook nog nooit zo vroeg hebben wij deze weer afgebroken”, meldt het tuincentrum uit Ter Aar op social media.

Intratuin Ter Aar laat weten dat haar collega’s achter de schermen de kerstspullen aan het opruimen zijn en de winkel alvast weer aan het klaar maken zijn voor het voorjaar. “We hopen jullie in 2021 in goede gezondheid weer te zien in onze winkel”, aldus Intratuin.

ZIE OOK

Lief: Intratuin Ter Aar doneert planten aan stichting De Zonnebloem

Doneren
Eerder deze week was in De Nieuwkoper te lezen dat Intratuin bloemen doneerde aan stichting De Zonnebloem. Overige kerstspullen en bloemen worden verkocht in een pop-up  bloemenstal op het parkeerterrein. Deze is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur tot en met 23 december.

Corona
Het tuincentrum heeft haar deuren noodgedwongen moeten sluiten vanwege de aangescherpte corona-maatregelen; tijdens de nieuwe lock-down moeten winkels met niet-noodzakelijke producten tijdelijk gesloten blijven.