Intratuin deelt hartverwarmende kerstcommercial

kerstcommercial intratuin

Intratuin Ter Aar heeft de nieuwe kerstcommercial gedeeld op haar social media kanalen. De boodschap van de commercial is ‘Kerst creëer je samen’. In de hartverwarmende kerstreclame is een gezin te zien dat de kerstboom versiert, waarna de moeder een bijzondere vondst doet: een persoonlijk briefje van haar moeder.

Mede dankzij jullie hulp hebben we er met elkaar een mooi verhaal van gemaakt, want kerst creëer je samen. Wat vinden jullie ervan?“, meldt het tuincentrum uit Ter aar op Facebook. In de commercial worden kerstspullen van zolder gehaald en wordt de boom vervolgens door het gezin versierd. Nadat een kind een glazen kerstbal kapot laat vallen en de moeder een persoonlijk briefje van haar moeder vindt, wordt zij op ideeën gebracht.

Lees ook: Nu ook speelgoed te vinden in de schappen bij Intratuin Ter Aar

Zij gaat aan de slag met het schrijven van persoonlijke boodschappen op briefjes en doet deze in kerstballen. Bij het eten vindt elk familielid zo’n speciale kerstbal met een persoonlijke memo. De kerstballen uit de commercial zijn te koop bij Intratuin: voor een doosje van 4 stuks betaalt men € 3,99. Bekijk de nieuwe kerstcommercial van Intratuin hieronder.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?