Evenals twee jaar geleden organiseert de V.O.N. (Verenigde Ondernemers Nieuwkoop) een bijeenkomst met als thema ‘Innovatie’. Op dinsdag 9 april wordt ondernemend Nieuwkoop vanaf 18.00 uur verwacht bij Intratuin in Ter Aar.

Een ondernemer weet als geen ander dat stilstaan achteruitgang betekent. Daarom is men altijd bezig met hoe het beter, sneller, mooier of goedkoper kan. Voor de informatie-avond van 9 april heeft de V.O.N. een achttal Nieuwkoopse bedrijven uitgenodigd voor het verzorgen van een pitch. Middels een presentatie van vijf minuten demonstreren zij hun innovaties op het gebied van onder andere lassen, fotografie en geluid. Dagvoorzitter André Troost zal de ‘pitchers’ het vuur op bijzondere wijze na aan de schenen leggen.

De avond gaat om 18.00 uur van start met een welkomstdrankje gevolgd door een walking-diner, een gelegenheid bij uitstek om datgene te doen waar ondernemers goed in zijn namelijk netwerken.

Mede dankzij het Ondernemersfonds Nieuwkoop is deze avond gratis bij te wonen. Graag wel van te voren aanmelden via www.vonieuwkoop/agenda