Woensdag 16 december is de WerkVinden informatiebijeenkomst: ‘Slim & efficiënt online solliciteren’. “Het is gelukt” Je hebt een sollicitatiegesprek. Grote kans dat je in deze periode dit gesprek via videobellen (online) gaat doen. Dat is nieuw en heb je geen ervaring mee. Maar, waar moet je dan op letten bij een online sollicitatiegesprek? En hoe bereid je je voor? Welke onderdelen kan je verwachten in het gesprek? En welke vragen ga jij zelf eigenlijk stellen? Is het mogelijk de regie te houden in een sollicitatiegesprek? En zo ja, hoe dan?

Wendy Goudzwaard (Lisse) vertelt je in deze online informatiebijeenkomst hoe jij je sollicitatiegesprek online voert, wat je moet doen en vooral wat je niet moet doen. Wendy is loopbaanexpert, coach, trainer en key-note speaker als het over solliciteren gaat. De online informatiebijeenkomst is via ‘Zoom’ en is woensdag 16 december van 09.30 uur tot ca. 11.30uur. Het is gratis, maar een vrijwillige bijdrage van € 5,- stelt WerkVinden op prijs. Inschrijven kan uitsluitend via de site van WerkVinden.

LEES OOK: Bakker & De Vos: “Schouderklachten? Fysiotherapie helpt!”

Stichting WerkVinden – Alphen, is een neutrale, onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. In verband met de Corona-situatie hebben we onze dienstverlening omgebouwd naar ook online-dienstverlening en zijn onze bijeenkomsten corona-proof. Voor meer informatie over ons volledig programma, zie onze website www.werkvindenalphen.nl .