Op uitnodiging van ‘Kom d’r uit’ kruipt Hans van Dam op donderdag 2 mei in de huid van vogels en planten. Hij doet dit vanaf 14.00 uur in de grote zaal van het Scouting gebouw aan de Ladderhaak in Nieuwkoop.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Nieuwkoop; ook mensen ‘van buiten’ zijn van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen mailen naar aanmelden@komdruit.nl of telefonisch contact opnemen met Frits Horstmeier (06 20 46 94 61).
Een speciale uitnodiging aan het adres van mensen die moeilijk de deur uit kunnen: neem contact op met Frits en hij zorgt voor vervoer

Natuur en muziek zitten in het DNA van Hans van Dam. Als kind van vijf jaar was hij al regelmatig in de natuur te vinden. Later werkte hij in boomkwekerijen en als schooltuin-beheerder van het Wellant-college in Boskoop. Door de jaren heen heeft hij geleerd om in de huid van vogels, vlinders en planten te kruipen.
Als klimaatburgemeester geeft hij goede tips voor klimaatvriendelijk herstel van groene tuinen en bermen.
Van Dam maakt op deze plaats van de gelegenheid gebruik om belangstellenden mee te vragen met een natuurwandeling onder zijn leiding Deze is op donderdag 16 mei van 19.30 tot 21.00 uur in Boskoop. De wandeling is ook geschikt voor mensen met een fysieke beperking.