De linedancemiddag die de Sandboots op 7 april in Partycentrum Parola organiseerde is bijzonder goed bezocht. Om kwart over één meldden de eerste bezoekers zich al en een kwartier later was de dansvloer gevuld met enthousiaste linedancers. Uiteindelijk kwamen er zo’n honderd bezoekers naar Langeraar.

Behalve de evergreens, werden er ook nieuwe linedancen gedanst. DJ’s Martin en Koos draaiden met veel plezier en namen veel verzoekjes in het programma op.
De middag was verdeeld in vier linedance-blokken met telkens een pauze waarin ballroomdansen gedaan konden worden. Dat linedance en ballroomdansen heel goed samen gaan bleek wel toen tijdens het ballroomdansen een aantal linedancers van de gelegenheid gebruik maakte om op de ballroommuziek een koppeldans rond de dansvloer te doen.
Met zoveel belangstelling voor hun vrije dansmiddagen gaan The Sandboots het aantal uitbreiden naar vier per seizoen. Het is gebleken dat zij hier de linedancers uit de wijde omgeving een groot plezier mee doen. Data van deze middagen worden t.z.t. bekend gemaakt op Facebook.

The Sandboots hebben hun wekelijkse dansavond op donderdag van 19.00 uur tot 22.30 uur. Om 19.00 uur wordt begonnen met het aanleren van beginnersdansen. Ook interesse: bel voor informatie 06 135 10 890 of kijk op www.facebook.com/thesandboots.