Michelle Kalshoven-van Middelkoop uit Woerdense Verlaat kreeg als 17-jarige een scooter ongeluk waarbij zij hersenletsel opliep.Sinds een aantal jaren deelt zij op haar instagram-account Miesspinsels over haar leven met NAH (niet aangeboren hersenafwijking). Haar boek Gedichten & spinsels over het leven, het leven met NAH, mijn leven verschijnt op 5 juli.

Soms kun je je echt gebroken voelen door het leven. Voor mij werd dat werkelijkheid toen ik van de ene op de andere dag hersenletsel opliep. Plotseling was alles anders.
Dit boek is een verzameling van rijmwoorden over diepe dalen, wanhoop, angst, onzekerheid, frustratie en verdriet maar ook vol hoogtepunten, hoop, dankbaarheid, groei, geloof, acceptatie, bemoediging en zoveel meer.

Afbeelding: Boekscout.nl

Een deel van de opbrengst van het boek zal worden gedoneerd aan de Hersenstichting.

Boekgegevens
Titel: Gedichten & spinsels over het leven, het leven met NAH, mijn leven – ‘Omdat je niet altijd zonder schade een storm uit kunt komen maar met die schade wel verder moet zien te komen’
Auteur: Michelle Kalshoven-van Middelkoop
Verschijningsdatum: 05-07-2024
ISBN: 9789465096360
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 94

2 Comments on “Het leven met NAH”

  1. Heel bijzonder wat m’n schoondochter voor elkaar heeft gekregen met dit boek. Ik raad een ieder aan om het boek te lezen. Michelle ik ben super trots op je !

  2. De gedichten, de spinsels, zijn puur en komen uit jouw hart en jouw pijn Michelle en daarmee zul jij vele andere mensen raken en hen wellicht begrip en troost kunnen bieden. Tijdens het proeflezen voelde ik soms zelf de pijn achter je woorden en die herkenning raakte mij. Een bijzonder boek dat iedereen met of zonder NAH vooral moet gaan lezen!

Comments are closed.