Als een geoliede machine waren spelers en oud-spelers van Waterlanders Heren 1 zaterdagavond 11 januari aan het werk in Grand Café De Steupel. Tijdens het jaarlijks terugkerende hamburger-evenement gaan de spelers na hun wedstrijd de keuken in om hamburgers te bakken en uit te serveren.
Dit jaar was het de tiende editie en werd er een recordaantal van maar liefst 185 hamburgers geserveerd (en opgegeten). Tijdens en na het eten kon iedereen zich uitleven tijdens Just Dance en Hitster.

In de voorafgaande dagen moesten de nodige voorbereidingen getroffen worden en werden alle taken binnen het team verdeeld. De slager zorgde voor 22 kilo gehakt, speciaal gemengd volgens het geheime recept van Heren 1. Hiervan werden burgers van elk 125 gram gemaakt. Ook de saus werd op traditionele wijze bereid.
Voor men aan tafel kon, werden de bezoekers getrakteerd op een tweetal spannende volleybalwedstrijden terwijl er op de tribune het altijd onvoorspelbare volleybalbingo werd gespeeld.
Tijdens en na het eten werd er volop gedanst met Just Dance en genoten van het muzikale spel Hitster. Bezoekers mochten per tafel raden uit welk tijdperk een liedje kwam. Onder leiding van Waterlanders-speler Edwin van ’t Wout en zijn zoon Niek, tevens een begenadigd badmintonner in de dop, werd ook dit een groot succes.