Op donderdagavond 21 maart werd door de selectietrainers van volleybalvereniging Waterlanders een clinic verzorgd. Hiervoor was een achttal enthousiaste medewerkers van Jumbo Bas Bobeldijk naar Sporthal De Steupel afgereisd.

Het idee voor een volleybalavond ontstond tijdens de jaarlijkse sponsor evaluatie tussen Jumbo Bas Bobeldijk en de Waterlanders. Bas zelf bracht het voorstel naar voren hetgeen door de vereniging direct werd opgepakt. “Wij vonden het een heel leuk idee des te meer omdat onze trainers aangaven graag hun medewerking te willen verlenen.” vertelt Mirella Karlsson van de Waterlanders sponsorcommissie.

Na een goede warming-up betraden de deelnemers het volleybalveld om zich te verdiepen in de basisprincipes van de sport. Onder begeleiding van ervaren trainers Niels de Nijs en Bas Donkers werden verschillende oefeningen uitgevoerd, waarbij de deelnemers de tips en trucks snel oppikten. Tijdens een afsluitend wedstrijdje kon de groep laten zien wat zij die avond geleerd had.