Friday Night SUP op de Nieuwkoopse Plassen

friday night sup

Aankomend weekend vindt Friday Night SUP op de Nieuwkoopse Plassen plaats. Tijdens deze speciale avond kunnen gegadigden heerlijk suppen op de wateren van Nieuwkoop. Ook de degenen die nog nooit op een SUP board hebben gestaan kunnen deze avond gewoon meegaan: er is begeleiding aanwezig. Friday Night SUP wordt georganiseerd door Nikano.

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor de Friday Night SUP op de Nieuwkoopse Plassen. Gezamenlijk wordt er gesupt door het prachtige natuurgebied van Nieuwkoop. Speciaal voor mensen die nog nooit gesupt hebben, is er begeleiding aanwezig.

Lees ook: Weekend vol muziek in Nieuwkoop

Een deelname inclusief SUP board en peddel kost € 25. Mensen die hun eigen SUP board meenemen betalen slechts € 7,50. Friday Night SUP vindt plaats op vrijdagavond 5 juli om 19.30 uur. Om 19.15 uur wordt er verzameld bij Nikano Noorden aan de Simon van Capelweg 111. Het evenement is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die in het bezit is van een zwemdiploma.  Aanmelden voor het evenement kan via nikanoverhuur@gmail.com.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?