Iedereen mag gratis meerijden. Zaterdag 21 mei rijdt de trein de hele dag over bedrijventerrein ‘De Olm’. Het is een hop on hop off gebeuren want u kunt een kijkje nemen bij meer dan 35 bedrijven. Zij zetten hun deuren voor u open! De ideale gelegenheid  om een kijkje te nemen achter de schermen. Vol trots laten de ondernemers zien wat zij fabriceren, ontwikkelen, hun diensten zijn, repareren en verkopen.

Zo kunt u bij V.M.S. die zich bezig houdt met verkoop en reparaties van verreikers zelf testen hoe ver zo’n machine reikt en zien wat voor een bak aan elektronica in zo’n machine zit. Bij Omefa is te zien wat men maakt van gerecycled plastic. Bij Balvert Betonstaal laten zij naast hun productiemethode zien wat de mogelijkheden zijn om intern een opleiding te volgen. En hoe groot denkt u dat het wagenpark van Wed. de Bruyn & Zonen is? Wat doet Kuijf Milieudiensten allemaal? Wist u dat er een groothandel voor cadeau artikelen gevestigd is in Nieuwkoop? Ook Plom betonwerken is van de partij, net zoals Domburg motoren, Montagevisie Slui en Verhuurbedrijf Kuijf.

Wellicht interessant om te weten dat er meer dan 120 bedrijven gevestigd zijn op dit bedrijventerrein.

Het is een unieke kans voor iedereen! Van jong tot oud en van potentiële klant tot actief werkzoekende. Ook kunnen werknemers “hun” bedrijf laten zien aan familie en bekenden. Deze open bedrijven dag geeft geïnteresseerden de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een bedrijf. Jongeren kunnen zich oriënteren voordat zij een studiekeuze maken. Zo worden zij zich bewust van datgene wat een bedrijf te bieden heeft. En dat allemaal om de hoek van de deur! Want wonen en werken in Nieuwkoop gaat prima samen, geen reistijden, geen auto kosten, maar lekker op de fiets naar je werk.

Het belooft een super gezellige dag te worden, de bedrijven hebben er weer echt zin in. En voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Wel even je consumptiebonnen downloaden via: www.olm-nieuwkoop.nl.

Deze dag wordt georganiseerd door de gezamenlijke bedrijven van de Olm, TechniekHuis en de V.O.N.(Verenigde Ondernemers Nieuwkoop)  en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Ondernemersfonds Nieuwkoop.

De open bedrijven dag is zaterdag 21 mei van 10 tot 16 uur, zet de datum alvast in je agenda. Ook te volgen via facebook Bedrijventerrein De Olm Nieuwkoop en instagram bedrijventerrein.de.olm.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@olm-nieuwkoop.nl