Dorpsraad Woerdense Verlaat organiseert op zaterdag 22 juni van 12.00 tot 16.00 uur een Duurzaamheidsmarkt in en rondom gebouw Beatrix aan de Leeuwerikstraat.
Belangstellenden zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met de verschillende mogelijkheden om de woning te verduurzamen.


Op de markt staan bedrijven (veelal lokaal) die de bezoekers informeren over warmtepompen, radiatoren, vloerverwarming, zonnepanelen, thuisaccu’s, laadpalen en isolatie.

Op de website van de gemeente Nieuwkoop is in dit verband te lezen dat er ook energiecoaches van Gebiedscoöperatie Nieuwkoop aanwezig zullen zijn. Zij geven gratis advies over het verduurzamen van de woning. Het is mogelijk om vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen.
Ook geven de energiecoaches informatie over hoe zij kunnen helpen met verduurzamen en over subsidies die verduurzamen extra aantrekkelijk maken zoals het Energiebesparingsfonds.

Duurzaamheidsacties Woerdense Verlaat
Samen met de Dorpsraad Woerdense Verlaat en Gebiedscoöperatie Nieuwkoop helpt de gemeente haar inwoners bij het verduurzamen van hun wijk en woning. Samen aan de slag gaan, levert namelijk voordelen op. Daarom worden er acties, zoals collectieve inkoop, op touw gezet.
Meer informatie op www.duurzaam-nieuwkoop.nl/woerdenseverlaat.