Dit zijn de populairste Nieuwkoopse Facebookpagina’s

social media nieuwkoop

Diverse bedrijven, organisaties en verenigingen zijn actief op social media. Een goede manier om in contact te blijven met fans, geïnteresseerden en belanghebbenden. Ook in Nieuwkoop zijn er verschillende partijen die actief kanalen als Facebook gebruiken om engagement met hun klanten te behouden. De Nieuwkoper deed onderzoek naar de populairste Nieuwkoopse Facebookpagina’s.

Politie Kaag en Braassem blijkt met 12.310 likes de absolute topper: dit is veruit het meest aantal likes uit het onderzoek. Nieuwkoopse supermarkt Jumbo Nieuwkoop volgt: met 4325 fans behaalt deze de tweede plaats in de top 10. Niet heel gek: de supermarkt is een van de weinigen die hun pagina actueel houdt met meermaals een bericht per week. De derde plaats gaat naar Facebookpagina Nieuwkoop met maar liefst 4250 likes.

Lees ook: Nieuw in Nieuwkoop: Food Delivery concept La Grilla

Gemeente Nieuwkoop komt met haar Facebookpagina op een mooie vierde plek: met 3852 likes springt ook de gemeente ertussen uit als populair Facebookkanaal. De vijfde plek wordt ingenomen door Rosa Underwear met ruim 3.000 fans.

De top 10 uit het onderzoek

Voor het onderzoek hebben we zoveel mogelijk bedrijven, organisaties, scholen en verenigingen uit Nieuwkoop op een rij gezet. Het aantal likes was niet alleen indicatie, ook is er gekeken naar het aantal berichten en de engagement bij deze plaatsingen.

  1. Politie Kaag en Braassem 12310 likes
  2. Jumbo Nieuwkoop 4325 likes
  3. Nieuwkoop Facebookpagina 4250 likes
  4. Gemeente Nieuwkoop 3582 likes
  5. Rosa Underwear 3031 likes
  6. Strand Zomer 2601 likes
  7. Ontdek Nieuwkoop 2005 likes
  8. LKKR 1824 likes
  9. Drieman Garantiemakelaars 1665 likes
  10. Robey’s Gym 1530 likes

In het onderzoek is er gefocust op openbare pagina’s. Persoonlijke pagina’s, landelijke concepten en groepen zijn uitgesloten. Hebben wij een Facebookkanaal over het hoofd gezien met meer dan 1530 likes? Tip de redactie!


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?