Dit moet je zien: Lichtjeszee aan de Ringdijk

Soms kom je iets tegen, per ongeluk, en word je echt verrast. Dat gebeurde mij toen ik mijn avondwandeling maakte en vanaf Bovenland in Ter Aar de Ringdijk opliep en de bocht omkwam. Een ware lichtjeszee lachte mij toe. De weerkaatsing van alle lampjes in het bijna rimpelloze water maakte het plaatje compleet.

De familie Keijzer aan de Ringdijk heeft van van haar huizen en de volledige voortuin een waar lichtjesfestijn gemaakt. Het blijkt een jaarlijks terugkerend festijn, maar voor mij was het de eerste keer dat ik het zag. Er was zoveel te zien dat ik even stopte om het allemaal wat beter te bekijken.

Een positieve energieboost om het jaar goed te beginnen.

Lichtjeszee bij Familie Keijzer aan de Ringdijk. (Foto: Anke Steffers)

 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?


2 reacties op “Dit moet je zien: Lichtjeszee aan de Ringdijk”

  1. Correctie: dit is niet de versiering van kwekerij zevenhoven maar van hun buurman.

    1. Beste Dirk Jan, bedankt voor uw reactie. Ik werd er op Facebook inderdaad ook op gewezen. Het is inmiddels aangepast.
      Groet Anke

Comments are closed.