Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop Noorden opent haar deuren

dierenartsenpraktijk nieuwkoop noorden

Foto: De nieuwe dierenkliniek Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop is donderdag 19 september officieel geopend. © Sterkliniek Alphen aan den Rijn

Na lang klussen is het dan eindelijk zover: Dierenartspraktijk Nieuwkoop Noorden heeft vandaag officieel haar deuren geopend. Iedereen is vanaf vandaag van harte welkom om een kijkje te komen nemen of om een afspraak op het spreekuur in te plannen. De dierenkliniek verleent vele diensten: van algehele zorg tot routine controles.

In 4 weken tijd hebben we het pand aan de Nieuwveenseweg 14 in nieuwkoop verbouwd tot een moderne dierenartspraktijk. U bent van harte welkom om even een kijkje te komen nemen of met uw huisdier een afspraak te maken“, meldt Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop op haar Facebookpagina. De dierenartsenpraktijk – onderdeel van Sterkliniek Alphen aan den Rijn – is gevestigd aan de Nieuwveenseweg 14 in Nieuwkoop.

Lees ook: Kidsworkshop ‘Dierenpompoen maken’ bij Intratuin Ter Aar

Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop Noorden kan vrijwel alle behandelingen verzorgen die eventueel nodig zijn bij huisdieren. Voor meer ingrijpendere behandelingen, waaronder operaties of röntgenfoto’s, kan men geholpen worden bij de hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn. De eerste klanten van de nieuwe dierenkliniek in Nieuwkoop zijn inmiddels al verwelkomd.

Met de komst van deze nieuwe praktijk, zijn er nu twee dierenartsen in Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?