Deze films kun je in augustus bekijken in Filmhuis Kaleidoskoop

films augustus kaleidoskoop

In de maand augustus worden er weer twee films vertoond in Filmhuis Kaleidoskoop. Op donderdagavond 15 augustus is The Old Man and the Gun te zien, met Robert Redford in de hoofdrol. Later deze maand, op dinsdagmiddag 27 augustus wordt Le Grand Bain gedraaid, een Franse feelgoodmovie. Kaartjes zijn te reserveren op de website van de Kaleidskoop en kosten € 7,50 per stuk

The Old Man and the Gun is een misdaadkomedie die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van een bankovervaller op leeftijd. Deze oude  crimineel is nog steeds succesvol totdat hij op een gegeven moment de vrouw van zijn leven tegenkomt. De film draait op donderdagavond 15 augustus, aanvang 20.15 uur.

Lees ook: Opnieuw schilderlessen bij Stichting !Triggr in Ter Aar

Le Grand Bain is een bekende Franse feeldgoodmovie, waarbij een groepje mannen van middelbare leeftijd zich bekwamen in het synchroonzwemmen. Een ontroerende komedie die voor veel prijzen is genomineerd en ‘een van de grootste Franse filmhits van het afgelopen jaar‘, aldus Kaleidoskoop. De film draait op dinsdagmiddag 27 augustus om 14.00 uur.

Kaartjes voor de films kosten € 7,50 per stuk, een kopje koffie of thee in de pauze zijn inclusief. De tickets zijn vanaf nu te bestellen via de website van Kaleidskoop of aan de kassa. Let op: de kassa in het Nieuwkoopse theater is op maandagmiddagen in augustus niet open.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?