De Nieuwkoper nu ook te volgen op Instagram

de nieuwkoper instagram

Lokale nieuwswebsite De Nieuwkoper is vanaf nu ook te volgen op Instagram. Hiermee wilt het nieuwsmedium een breder publiek bereiken: niet alleen met nieuws, maar ook met actuele foto’s van events en de omgeving van Nieuwkoop. 

Het Instagram-account van de Nieuwkoper is nog aardig leeg, maar hier komt snel verandering in. “We gaan vanaf nu het Instagram account vullen met foto’s van actueel nieuws, maar ook mooie plaatjes van de omgeving. Uiteraard doen we dit samen met de inwoners, die ons zo nu en dan bijzondere plaatjes aanleveren“, aldus de redactie.

Lees ook: Nieuw logo voor nieuwswebsite De Nieuwkoper

Met meer dan 1.000 lezers per dag wilt De Nieuwkoper nu ook haar pijlen gaan richten op het verbreden van de lezersgroep. “Nu bereiken we veelal inwoners via kanalen als Facebook, maar een groot gedeelte van onze potentiële lezers zijn veel actiever op social media kanalen als Instagram. Tijd om hen ook op de hoogte te houden van actueel nieuws uit Nieuwkoop!“. Het Instagram account van De Nieuwkoper is @denieuwkoper en is hier te volgen.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?