De Nieuwkoopse Landijsbaan is op zoek naar vrijwilligers

nieuwkoopse landijsbaan vrijwilliger

De Nieuwkoopse Landijsbaan is op zoek naar vrijwilligers. Het gaat met name om hulp bij de landijsbaan zelf of bij een eventuele plassentocht op de Nieuwkoopse Plassen. Op de Facebookpagina wordt opnieuw een oproep gedaan, gezien de vorige poging alleen resulteerde in Facebook-likes.

“Hoewel gezien door bijna 600 mensen, is het aantal aanmeldingen om ons te komen helpen bij de landijsbaan of bij een eventuele Plassentocht op de Nieuwkoopse plassen minimaal. Daarom een hernieuwde oproep om je op te geven als vrijwilliger bij een natuurijsperiode”, luidt de boodschap van de Nieuwkoopse Landijsbaan op haar Facebookpagina.

Lees ook: Sinterklaas veilig aan wal op het Reghthuysplein

Hoewel het al weer 11 jaar geleden is dat de laatste toertocht georganiseerd is op de Nieuwkoopse Plassen, is er ook dit jaar weer een kans op een natuurijsperiode. Er worden vrijwilligers gevraagd voor onder andere het assisteren bij een mogelijke plassentocht, het verkopen van kaarten, stempelen. Ook EHBO-ers zijn nodig. Binnenkort wordt er een speciale introductie/cursusavond georganiseerd.

Degenen die zich geroepen voelen kunnen een berichtje sturen naar nieuwkoopse.landijsbaan@gmail.com.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?