Café t Woutje heeft bomvolle agenda voor de feestdagen

kerst oud en nieuw 2019 cafe t woutje

Café ‘T Woutje in Nieuwkoop heeft vandaag haar kerstagenda voor 2019 bekend gemaakt. De agenda is van 20 december tot en met zondag 29 december gevuld met verschillende activiteiten. Van een Kerstgala tot en met een Pre-Christmas Party. Ook laat het Nieuwkoopse café weten met oud en nieuw open te zijn, omdat het IJzersterk Nieuwjaarsfeest dit jaar niet door gaat.

De activiteiten worden afgetrapt op vrijdag 20 december. Dan vindt er een Kerstgala Party plaats, de aanvang is om 22.00 uur. Een dag later, op zaterdag 21 december is er een Pre-Christmas Party, wat eveneens om 22.00 uur begint. Op Kerstavond is er een Flugel Party: bezoekers betalen per Flugel € 1,50 en voor een doos € 50,-.

Lees ook: Nieuwjaarsfeest bij Sportcentrum Nieuwkoop: 25+ Nieuwjaars Fuifje

Op eerste en tweede kerstdag is Café ‘T Woutje ook geopend: in twee delen wordt Christmas Party gevierd. Hierbij geldt vol=vol, de aanvang is om 22.00 uur. Op zaterdag 28 december wordt de laatste zaterdag van het jaar gevierd: Last Saturday 2019, een ‘shots night’. Op zondag 29 december is er een kerstagala voor 25 jaar en ouder. Deze avond is alleen op uitnodiging en start al om 17.00 uur.

Oud en Nieuw
Tijdens Oud en Nieuw zal Café ‘T Woutje ook haar deuren openen. Dit omdat het IJzersterk nieuwjaarsfeest niet doorgaat: “Op veler verzoek en omdat er geen ijzersterkfeest is dit jaar gaan wij met Oud en Nieuw open”, aldus het café op social media. De avond zal starten om 00.30 uur. Een kaartje kost € 10,-, waarbij men ook twee muntjes krijgt voor een drankje. De kaartverkoop zal binnenkort starten.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?