Foto: Bloggers van 40plusvriendinnen tijdens een boottocht met Natuurmonumenten. © Ontdek Nieuwkoop

Gisteren hebben negen vriendinnen van blog ’40plusvriendinnen’ een bezoekje aan Nieuwkoop gebracht. Zij hebben diverse mooie plekjes in de gemeente bezocht en hebben onder andere de Reghthuystoren beklommen. De bloggers – tevens vriendinnen – waren uitgenodigd door Ontdek Nieuwkoop.

Bij Restaurant de Watergeus werden de bloggers hartelijk ontvangen met koffie en taart. Na de koffie stond er een boottocht op de planning met Natuurmomenten, waarna er geluncht werd bij restaurant LKKR op het Reghthuysplein. Ook beklommen de 9 bloggers de Reghthuystoren, bezochten zij het Smederijmuseum en Strand Zomer.

Lees ook: Gemeente Nieuwkoop en Stichting Leergeld: Bijdrage in schoolkosten

De bloggers kennen elkaar van  40plusvriendinnen, een Nederlandse blog wat ook enorm actief is op Instagram. Op het Instagramaccount worden unieke foto’s geplaatst van plekken die zij bezocht hebben. Het idee voor 40plusvriendinnen ontstond een jaar geleden: “Op dit blog delen we onze avonturen en natuurlijk vind je bijzondere fotospots en instagram tips & tops“, aldus Sandra, Marga en Monique, initiatiefnemers van de blog.