Goede schoenen zijn belangrijk. Of het nu gaat om een lange wandeling in het bos, het doen van boodschappen in de lokale supermarkt óf bij afleggen van vele kilometers op de winkelvloer. Het is belangrijk om te zorgen voor goed schoeisel voor uw medewerkers: het voorkomt voetklachten én het zorgt voor een beter visitekaartje voor uw bedrijf.

Voorkom voetklachten
Er zijn ongelooflijk veel verschillende schoenen: van sportschoenen tot dansschoenen en van wandelschoenen tot veiligheidsschoenen. En dan wilt het oog ook nog eens wat. Voor bedrijven is het goed om te zorgen voor goed schoeisel voor haar medewerkers. Naast het feit dat medewerkers hét visitekaartje zijn van een bedrijf, kunnen slechte schoenen resulteren in diverse klachten. Zo kan men last krijgen van een pijnlijke voorvoet, kan er op lang termijn Hallux valgus optreden – een scheve grote teen- of kunnen er eeltplekken ontstaan.

Waar moet uw medewerker op letten bij de aanschaf van schoenen?
Bij het kopen van schoenen zijn er diverse factoren waar goed opgelet moet worden. Een goede eerste stap om te zorgen voor goede schoenen voor uw medewerkers, is om te wijzen op een aantal aanschaf-tips. Zo is het passen van schoenen slimmer om aan het einde van de dag te doen, gezien de voeten naarmate de dag verstrijkt dikker worden. Ook is het belangrijk om te kiezen voor een schoen met een niet al te gladde zool. Wordt er de hele dag gelopen? Dan is ook een hak van hoger dan 2 centimeter niet aan te raden.

Wat maar weinig mensen weten is dat er diverse wijdte maten zijn. Zorg daarom dat de lengte maar ook de breedte goed op maat is ! Dit kunnen wij bij Van Keeken in Bodegraven specifiek voor u opmeten

Kom als bedrijf bij ons langs in Bodegraven
Wij, van Van Keeken Bodegraven, staan voor u klaar. Wij helpen u graag persoonlijk bij de aanschaf van het juiste schoeisel en bieden op maat advies. Speciaal voor bedrijven in Nieuwkoop bieden wij diverse exclusieve acties, waaronder een percentuele korting en de mogelijkheid om een avond privé met uw medewerkers langs te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@vankeekenbodegraven.nl.