Het was te verwachten: vanwege de coronacrisis kan het Nieuwkoopse barbecue evenement De Smaak van Nieuwkoop dit jaar niet doorgaan. We hoeven echter niet lang te treuren: Grand Café De Steupel heeft namelijk een leuk alternatief voor thuis bedacht. Om iedereen alsnog lekker te laten genieten van gerechten van de barbecue én de gezelligheid van inwoners van Nieuwkoop en omstreken, hebben zij een barbecuepakket samengesteld.

Vorig jaar was het evenement in Nieuwkoop – dat jaarlijks op het evenemententerrein wordt gehouden – een groot succes. Vanwege het coronavirus wordt het terrein echter vervangen door de achtertuin: met het Smaak van Nieuwkoop barbecue pakket biedt de organisatie een alternatief. Grand Café De Steupel heeft voor het samenstellen van het pakket haar handen ineen geslagen met keurslager Van Wijk en Tuincentrum Osdorp.

ZIE OOK

Vaderdagcadeau kopen in Nieuwkoop? Het regent pakketten!

Inhoud
Het barbecuepakket De Smaak van Nieuwkoop bestaat uit vier runderbrugers, vier blije dijenstokjes, acht moink balls en een sparerib van 500 gram. Naast vlees is het pakket ook gevuld met een potje aflak saus, stokbrood met de iconische Steupel-dip en 4 flesjes bier. Het pakket kost € 39,50 en is te bestellen door een bericht te sturen naar info@grandcafedesteupel.nl of 06-15460433. Het barbecuepakket kan tot en met 8 juli besteld worden en kan op zaterdag 11 juli afgehaald worden bij Grand Café De Steupel.

Volgend jaar
Grand Café De Steupel laat weten volgend jaar alles er aan te doen om er weer te zijn. “Iedereen wil natuurlijk lekker genieten van de heerlijke gerechten van de bbq en de gezelligheid met de inwoners van Nieuwkoop en omstreken. Niet getreurd want volgend jaar zullen wij er alles aan doen om er weer te zijn”.

Barbecuepakket
Het is het eerste barbecuepakket in Nieuwkoop. Zo introduceerde keurslager van Wijk een goedgevulde Vaderdag Barbecue Box. Ook Strand Zomer introduceerde zo’n pakket voor Vaderdag met lekkers voor op de barbecue.