ANWB Appeltaartweken bij Restaurant Tijsterman

restaurant tijsterman appeltaartweken

Foto: Appeltaart ter illustratie. © Pixabay

Leden van ANWB genieten bij Restaurant Tijsterman in de maanden september en oktober van korting op koffie of thee met appeltaart. Op vertoon van een ANWB ledenpas krijgen bezoekers van het sfeervolle restaurant aan de Nieuwkoopse Plassen € 1,- korting.

Lid van de ANWB? Dan kun je in september en oktober genieten van € 1,- korting op thee/koffie met appeltaart bij Restaurant Tijsterman. Het Nieuwkoopse restaurant is namelijk een ‘aangesloten gastvrijpunt’ die deelneemt aan de ANWB Appeltaartweken. De korting is geldig van 1 september tot en met 31 oktober op vertoon van de ANWB-Lidmaatschapskaart voor maximaal twee personen.

Lees ook: Jumbo Nieuwkoop biedt oplossing tegen Eikenprocessierups: ‘Bloembollen’

De ANWB Appeltaartweken is een actie van de ANWB. Er zijn verschillende fietsroutes langs boomgaarden in de omgeving te vinden en bij deelnemende ‘gastvrijpunten’ genieten leden van extra korting op appeltaart met koffie of thee. “Dit jaar hadden de fruittelers last van vroege vorst in april, hagelbuien in mei/juni en de hittegolf in juli. Allemaal zaken die de oogst beïnvloeden. Reden om extra te genieten van de appels die dat doorstonden“, aldus ANWB op hun website.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?