Over ons

De Nieuwkoper is opgericht vanwege het ontbreken van een onafhankelijke nieuwswebsite in Nieuwkoop. Op dit moment is De Nieuwkoper de enige lokale nieuwswebsite van de gemeente Nieuwkoop. Maandelijks lezen tienduizendend inwoners uit Nieuwkoop en omgeving de nieuwsartikelen.

Nieuws voor en door Nieuwkopers

De nieuwsartikelen op De Nieuwkoper worden veelal geschreven door betrokkenen uit Nieuwkoop. Hoewel de redactie zelf actueel nieuws in de gaten houdt, wordt er ook dagelijks nieuws aangeleverd door inwoners zelf. Hiermee is De Nieuwkoper ‘voor en door’ Nieuwkopers.

Plannen in de toekomst

De Nieuwkoper wilt een onafhankelijke nieuwsbron blijven. Daarnaast zijn er plannen om in de toekomst de nieuwswebsite uit te breiden met een bedrijvengids, zodat de website nog completer wordt. De website is afhankelijk van sponsors en advertentie inkomsten. Bij dit laatste wordt er veelal gebruik gemaakt van Google Adsense als advertentieprogramma, maar is er ook sprake van ingekochte advertenties van bedrijven uit de omgeving.

Vragen, feedback of suggesties?

Wij hebben altijd een luisterend oor! Heb je een prangende vraag, wil je ons voorzien van feedback of heb je wellicht een leuke suggestie? Neem contact met ons op!