Ton Smits Personal Touch Travel

Over Ton Smits Personal Touch Travel:

Als reisadviseur van Personal Touch Travel richt ik mij op maatwerk voor reizen over de hele wereld, van een avontuurlijke rondreis tot een luxe stedentrip. Maar ook ben ik het officiële boekingskantoor voor de meest uiteenlopende touroperators. Ik werk met meer dan tweehonderd partners, van groot tot klein. En heel belangrijk: Je betaalt voor je reis geen cent meer dan bij een ander reisbureau. Via mij krijg je een reisvoorstel op maat waar en wanneer het jou uitkomt. Het mooiste is dat reisadvies op deze manier steeds meer onderdeel wordt van de totale reisbeleving.


Bedrijfsgegevens

Adres: Langeraar

Telefoonnummer: 06-42167323

Email: ton.smits@personaltouchtravel.nl

Website: www.personaltouchtravel.nl/mobiele-reisbureau/ton-smits

Organisatie: www.personaltouchtravel.nl

Openingstijden

Maandag: 24/7

Dinsdag: 24/7

Woensdag: 24/7

Donderdag: 24/7

Vrijdag: 24/7

Zaterdag: 24/7

Zondag: 24/7


Meer over Ton Smits Personal Touch Travel

Ton Smits

Zeker in deze tijd is het geruststellend om een reis via een zelfstandig reisadviseur te boeken. Als klant heb je dan slechts één contactpersoon, vanaf het moment dat je wensen uitgesproken worden totdat je weer veilig thuis bent. Je hoeft dus niet ellenlang aan de lijn te hangen bij verschillende partijen voor een vraag of een wijziging. Je wordt nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd.

Ik zoek alles voor je uit, van de meest actuele adviezen en veiligheidsmaatregelen tot de situatie op de reisbestemming en de benodigde verzekeringen. De Personal Touch!

Vanzelfsprekend werk ik uitsluitend met betrouwbare leveranciers die flexibele reisvoorwaarden én gunstige annuleringsvoorwaarden hanteren.

Ton Smits Personal Touch Travel is aangesloten bij de SGR en ANVR. Kortom, je zorgen worden je uit handen genomen en je reis wordt van A tot Z tot in de puntjes verzorgd. Op Trustpilot wordt Personal Touch Travel beloond met een klanttevredenheidsscore van 4,9 op 5.

Nieuws over Ton Smits Personal Touch Travel