Kwekerij De Kleerkast

Over Kwekerij De Kleerkast

Tuincentrum Kwekerij De Kleerkast is al sinds 1845 een begrip in Ter Aar. Een tuincentrum, waar je echt rondloopt in de kwekerij en overspoeld wordt door geuren en kleuren. Met ons assortiment perkgoed en vaste planten wordt het nog leuker om je tuin mooi te maken. Bij Kwekerij de Kleerkast worden de plantjes zelf gekweekt. Zo kunnen wij garanderen dat met ieder product, van stek tot de plant, dat je mee naar huis neemt, de kwaliteit hoog is en de prijs eerlijk. Naast perkgoed en vaste planten verkopen wij producten, afhankelijk van het seizoen. 


Bedrijfsgegevens

Adres: Ringdijk 39

Postcode: 2461 BX Ter Aar

Telefoonnummer: 0172-602584

Contact: info@kwekerijdekleerkast.nl

Website: www.kwekerijdekleerkast.nl

Openingstijden

Begin maart t/m half juli én eind september t/m half november:

Maandag t/m zaterdag: 8:00-17:00 uur

Zondag: gesloten

Vanaf april:

Maandag t/m vrijdag: 8:00-18:00 uur

Zaterdag: 8:00-17:00 uur

Zondag: gesloten

Half april t/m juni op koopavond: 

Vrijdag: 8:00-21:00 uur

Extra openingstijden op www.kwekerijdekleerkast.nlOver het team van Kwekerij De Kleerkast

Het is onze missie om ieder seizoen weer de mooiste selectie van zelfstandig opgekweekte planten klaar te hebben staan tegen eerlijke prijzen. Om ervoor te zorgen dat alle planten de aandacht krijgen die ze verdienen, hebben we, naast veel seizoenskrachten, een team van vaste medewerkers.

Dankzij hun inzet kunnen we de kwaliteit garanderen die onze klanten van ons gewend zijn. Het team werkt dag in dag uit in de kwekerij en weet alles over de producten die zij verkoopt.


Nieuws over Kwekerij De Kleerkast