A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerkunst week 9

25 juli Tijd: 12:00 - 17:00

Vanaf 27 mei is er in Het Reghthuys gedurende dertien weken ‘Zomerkunst’ te zien. Elke week exposeren telkens twee kunstenaars hun werk. Belangstellenden kunnen van dinsdag tot en met vrijdag èn op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur een kijkje nemen. Op zaterdag is de expositie van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Desiree Ubink en Maarten de Voogd exposeren van 23 t/m 28 juli.

 

Desiree Ubink maakte tot 2021 alleen digitale collages: het mixen van haar foto’s, tekeningen en schilderingen. Zij “schildert” met foto’s en schetsen; maakt een nieuw kunstwerk, waarbij vorm, gevoel en kleur een belangrijke rol spelen. Vilten is daar bijgekomen. Het ontwerp voor een wandkleed, 3D object of een shawl maakt zij met behulp van de computer.

 

 

 

 

 

 

Maarten de Voogd kreeg vanaf 2016 les van verschillende beeldhouwers. Marmer heeft voor hem een grote aantrekkingskracht: “Een redelijk zachte steen waar je zowel heel fijn als grof mee kunt werken om meer realistisch werk te maken”. De beelden tijdens Zomerkunst tonen zijn eerste ontwikkeling: abstracte vormen in diverse soorten met marmer als basis.

Gegevens

Datum:
25 juli
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

Culturele Vereniging ‘t Reghthuys
E-mail
info@reghthuys-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

‘t Reghthuys
Reghthuysplein 1
Nieuwkoop, 2421 BE Nederland
+ Google Maps