A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerkunst week 7

11 juli Tijd: 12:00 - 17:00

Vanaf 27 mei is er in Het Reghthuys gedurende dertien weken ‘Zomerkunst’ te zien. Elke week exposeren telkens twee kunstenaars hun werk. Belangstellenden kunnen van dinsdag tot en met vrijdag èn op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur een kijkje nemen. Op zaterdag is de expositie van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
Jim Heffernann en Wim de Groot exposeren van 9 t/m 14 juli.

 

Jim Heffernann ziet fantastische vormen met schitterende kleurschakeringen in de lucht, zee , wolken, weerspiegelingen in het water. Ook raakt hij geboeid door dieren en kleuren van gewone dingen en schildert dan graag snel en spontaan met een losse toets en brede kwast in felle, soms bijna onrealistische kleuren; zijn interpretatie van de werkelijkheid.

 

 

 

 

Wim de Groot ontdekte na zijn pensionering eind 2015 het beeldhouwen via een bevriend kunstenares. Er volgden workshops en lessen bij een professionele beeldhouwster. Nu heeft hij zijn atelier aan huis en werkt iedere maandagmiddag samen met twee Nieuwkoopse beeldhouwsters. Zijn favoriete materialen zijn hardere steensoorten zoals Indiaas serpentijn en speksteen.

Gegevens

Datum:
11 juli
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

Culturele Vereniging ‘t Reghthuys
E-mail
info@reghthuys-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

‘t Reghthuys
Reghthuysplein 1
Nieuwkoop, 2421 BE Nederland
+ Google Maps