A G E N D A

 

Mist u iets in onze agenda, mail naar redactie@nieuwkoper.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerkunst week 5

26 juni Tijd: 12:00 - 17:00

Vanaf 27 mei is er in Het Reghthuys gedurende dertien weken ‘Zomerkunst’ te zien. Elke week exposeren telkens twee kunstenaars hun werk. Belangstellenden kunnen van dinsdag tot en met vrijdag èn op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur een kijkje nemen. Op zaterdag is de expositie van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
Dick van Dijk en Magda Rijne exposeren van 25 juni t/m 30 juni.

 

Dick van Dijk is klassiek opgeleid; zijn huidige werk toont vooral interesse in wat je kunt suggereren. Zijn collageachtige manier van werken is figuratief en geïnspireerd op de mannelijke figuur. Thema’s: lichamelijkheid, nabijheid en aanraking. Zoekend naar dualiteit tussen realistische delen en minder uitgewerkte vormen. Al werkend komen steeds nieuwe elementen in beeld.

 

 

 

De keramische werken van Magda Rijneke zijn geïnspireerd door de natuur: het aardse natte van herfstbladeren, vloeibare aquatinten van zee en ijswater. De vormen zijn perfect in het niet perfecte, elke kant heeft iets verrassends. Door het gebruik van grove chamotte en oxides worden de contrasten tussen glad en grof, ruw en structuur benadrukt

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

Culturele Vereniging ‘t Reghthuys
E-mail
info@reghthuys-nieuwkoop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

‘t Reghthuys
Reghthuysplein 1
Nieuwkoop, 2421 BE Nederland
+ Google Maps